6 ιδέες για να διασκεδάσουμε δίπλα στο κύμα!

Καυτός ήλιος, αμμουδιά, πετσέτα ή αιώρα κάτω από τη σκιά ενός δέντρου, μια χαλαρωτική μουσικούλα και ένα δροσερό ποτό στο χέρι. Αυτές είναι λίγο πολύ οι βασικές “προϋποθέσεις” κάθε ιδανικής φαντασίωσης – αλλά και πραγματικότητας – στην παραλία.

Και όσο υπέροχο και αν ακούγεται ένα τέτοιο σκηνικό, έρχεται κάποια στιγμή που αναζητούμε κάτι περισσότερο, κάτι ενδιαφέρον και συναρπαστικό, που θα παρατείνει την παραμονή μας δίπλα στην θάλασσα και θα μας “ταξιδέψει” ακόμη πιο πέρα… Να λοιπόν μερικά από τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στην παραλία πέρα από το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία;

Γυμναστική στο νερό

Η γυμναστική μέσα στο νερό αποτελεί μια εξαιρετική άσκηση, καθώς το νερό μειώνει το βάρος λόγω της άνωσης, αποφορτίζοντας τις αρθρώσεις, και παράλληλα προσφέρει ομοιόμορφη αντίσταση για ενδυνάμωση των μυών, σε ολόκληρο το σώμα.

Παλιό, καλό βιβλίο

Παρόλο που τα κινητά έχουν πλέον σχεδόν αντικαταστήσει βιβλία, εφημερίδες και περιοδικά, ένα καλό βιβλίο παραμένει ακόμη και σήμερα μια σταθερή αξία της παραλίας και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται μπαταρία.

Κερδίζοντας παρτίδες

Στον αντίποδα του παραπάνω βρίσκονται εκείνοι που φροντίζουν να έχουν μαζί έξτρα μπαταρία, γιατί το σκηνικό είναι ό, τι πρέπει για να απολαύσεις όχι μία, αλλά πολλές παρτίδες του αγαπημένου σου παιχνιδιού, όπως το Καζίνο Jackpot City, και γιατί όχι; Να κερδίσεις! Οι συνθήκες είναι τέλειες κι εσύ μπορείς χαλαρά να κάνεις τις καλύτερές σου κινήσεις.

Θαλάσσια σπορ

Αν πάλι νιώθετε να έχετε παραπάνω ενέργεια, τα θαλάσσια σπορ αποτελούν σπουδαία εκτόνωση. Θαλάσσιο ποδήλατο, κανό, σκι, SUP, γουίντ-σερφ, για να αναφέρουμε μόνο μερικά, θα ικανοποιήσουν εκείνους που θέλουν να έχουν μια δραστηριότητα.

Ρακέτες

Στην προηγούμενη κατηγορία ανήκουν και οι “ρακετίστας”, που έχουν φανατικούς φίλους αλλά και ορκισμένους εχθρούς. Το διαρκές “τάκα-τούκα” που συνοδεύει το παιχνίδι, είναι ανυπόφορο για κάποιους, για αυτό πριν επιδοθείτε στην μάχη της ρακέτας βεβαιωθείτε ότι δεν ενοχλείτε!

Επιτραπέζια

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες παρτίδες τάβλι έχουν παιχτεί στην παραλία. Ένα σκάκι ή σκραμπλ, στην “φορητή” τους έκδοση για ταξίδι καλό είναι να βρίσκονται πάντα στην τσάντα της παραλίας!