Από την ιστιοσανίδα στην… ιστοσελίδα!

Όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε δημοφιλές σπορ, το σερφ δεν άργησε να βρει το δρόμο του προς τις οθόνες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Ποιος δε θα ήθελε άλλωστε έναν συνδυασμό από τα καλύτερα των δυο κόσμων; Σανίδες, κύματα, παραλίες με φοίνικες, ηλιοκαμένα κορμιά και όλα αυτά στις ιστοσελίδες με τα αγαπημένα σου παιχνίδια. To Gaming club casino αν δεν είναι ήδη, θα γίνει σύντομα ένα από αυτά!

Σέρφερς της οθόνης

Για τους οπαδούς της κονσόλας, τα νέα είναι πολύ ενδιαφέροντα καθώς η έναρξη της νέας υπηρεσίας της Google με την ονομασία Stadia, η οποία ήδη προσφέρει στους συνδρομητές σε 14 χώρες παιχνίδια σε live streaming, αναμένεται να ταρακουνήσει το χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Δεν είναι γνωστό αν η ελληνική εκδοχή του Στάντια θα περιλαμβάνει παιχνίδια με θέμα τα θαλάσσια σπορ και το σερφ, ωστόσο παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα καλύτερα του είδους που είναι διαθέσιμα για Playstation, Xbox and Wii.

  • Surf’s Up: βασίζεται στην ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων του 2007, με πρωταγωνιστές πιγκουίνους τρελαμένους με το σερφ!
  • Kelly Slater’s Pro Surfer: ίσως το καλύτερο σερφ παιχνίδι που βγήκε για PlayStation 2 και ένα από τα καλύτερα παιγνίδια στο είδος του ανεξαρτήτως κονσόλας.
  • Water Sports: δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο γουίντ σέρφ, το κάιτ, το γουέικ μπόρντ και το τζετ σκι , από την άνεση του καναπέ σας.
  • Surf Riders: εδώ οι σέρφερς κερδίζουν πόντους, βάση της ικανότητάς τους να καβαλήσουν έγκαιρα το κύμα, και ανάλογα με τη δύναμη, το μέγεθος και την ταχύτητα των ελιγμών τους.
  • Transworld Surf: ένας από τα καλύτερα παιχνίδια σερφ- δράσης του Xbox. με εντυπωσιακά γραφικά, που ξεπερνάνε τα στάνταρ που έχουν συνήθως τα γραφικά των παιχνιδιών αυτής της κατηγορίας.
  • Surfing H3O: το extrem παιχνίδι του επαγγελματικού surfing στο PlayStation 2. Με όμορφα σκηνικά όπου λαμβάνει χώρα η δράση και υψηλές απαιτήσεις σε ικανότητα αντιμετώπισης κυμάτων επικών διαστάσεων!